sâmbătă, 31 martie 2012

Lista posturilor si centrele de concurs - titularizare 2012

S-au afisat pe site-ul ministerului lista posturilor pentru examenul de titularizare 2012. Pe ultima coloana din lista posturilor pe perioada determinata sau nedeterminata, este afisat centrul de concurs.
Pentru a vedea listele pentru fiecare judet in parte, intrati aici:
Lista posturilor pentru concurs 2012


Bacalaureat, Titularizare si Suplinire

4 comentarii:

 1. Va rog frumos sa ma iertati daca intrebarea mea e cumva deplasata, da chiar nu am pe nimeni cine sa intreb.
  am terminat facultatea de drept , univ. al i. cuza, iasi in 2004, cu o medie chiar mare, dar nu am urmat modul pedagogic si nici master.
  m-ar batea gandul sa ma prezit si eu la ex de titularizare de anul asta, dar nu stiu nimic: pt ce disciplina as putea da concurs, si ca suplinitor calificat sau necalificat? am vreo sansa in invatamant ca suplinitor , invatator , educator?
  va rog frumos, sa-mi raspundeti si mie.
  orice informatie chiar conteaza pt mine , neavand pe cine sa intreb in jurul meu.
  multumesc foarte mult anticipat.
  va las si email-ul, poate imi raspundeti: rhiamon21@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate, acum nu mai poti face mare lucru. Perioada de inscriere pentru examen s-a terminat. Tot ce mai poti e sa astepti pana in toamna si sa vezi daca mai raman posturi libere.
   Despre suplinitori necalificati nu se stie momentan nimic. Se spera ca toate posturile sa fie ocupade de calificati iar examenul pentru necalificati sa nu se mai tina. Vom vedea cum va fi in toamna.

   Ștergere
 2. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

SEO Romania Certificat Web