joi, 27 august 2009

Repartizari examen suplinire august 2009

Am revenit cu noi informatii. Asta pentru dupa examen.
Sedintele publice sunt programate in perioada 3 – 4 septembrie, pentru: repartizarea, in sedinta publica la nivel judetean, a candidatilor prevazuti la art. 81 alin. (11) din Metodologia privind miscarea personalului didactic din invatamantul preuniversitar, a suplinitorilor cu studii corespunzatoare postului care au obtinut cel putin nota 5,00 (cinci) la concurs si acordarea orelor in regim de plata cu ora/cumul cadrelor didactice titulare, asociate si pensionate.
In acelasi interval se va organiza o sedinta publica pentru corecturi si pentru repartizarea candidatilor ramasi nerepartizati in etapele anterioare, a candidatilor prevazuti la art. 81 alin. (11) din Metodologia privind miscarea personalului didactic din invatamantul preuniversitar.
Orele ramase neocupate in regim de cumul , plata cu ora a personalului didactic titular si cadrelor didactice asociate sau pensionate se vor distribui in zilele de 7 si 8 septembrie. In 9 si 10 septembrie se va realiza repartizarea in sedinta publica a suplinitorilor fara studii corespunzatoare pe posturile didactice/ catedrele ramase vacante/ rezervate.


Rezolvari Bacalaureat si Titularizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

SEO Romania Certificat Web