sâmbătă, 19 martie 2011

Carte pentru titularizare - Educatie Religioasa

Am gasit o carte din 2005, "Educatie Religioasa" de Felix Godeanu. Nu stiu cat mai este de buna, avand in vedere ca programele pentru titularizare s-au mai schimbat, dar cine doreste sa o citeasca o poate face de aici:

Carte pentru titularizare - Educatie Religioasa

Ea contine programa(cea care era atunci), dar si subiectele date in 2004 la examen, impreuna cu baremul de notare.


Variante Subiecte Bacalaureat, Titularizare si Suplinire

Un comentariu:

  1. Vi-l propun pe Andrei Găitănaru, un alt sclav al tiraniei supreme a teologiei, care pe lângă explicații fantasmagorice în legătură cu dialogul omului cu invizibilul, precum si cu relația pe care icoana o instituie cu cel care o privește (pe descopera.ro), elucubrează evlavios despre "lucrul Domnului" și în ziarul Lumina, primul ziar creștin din România:

    "La finalul Sfintei Liturghii, părintele Adrian Făgeţeanu a venit înspre mine. Era senin, liniştit şi bucuros de faptul că sosirea noastră - aşteptată şi, în acelaşi timp, neprevăzută - ilustra, o dată în plus, sensul universal al Liturghiei. Pe chipul său se citea faptul că această împlinită întâlnire fusese pusă în act de Naşterea, Răstignirea şi Învierea Domnului. Prezenţa sa îmi spunea că ne-am întâlnit pentru că Altcineva a vrut să fim împreună, cu noi şi cu El." Andrei Găitănaru - Ziarul Lumina, 22 Decembrie 2010, Cu toții împreună

    RăspundețiȘtergere

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

SEO Romania Certificat Web